Balder Hansen ble i dag tildelt Risør kommunes talentstipend. Her er kommunens begrunnelse:

Talentstipendet for idrett går denne gangen til en talentfull fotballspiller. Han bruker svært mye av fritida til å trene, og reiser fire ganger i uka til Arendal og Kristiansand for å trene og spille der. Sommerferien har han også brukt til å trene i Arendal. Han er et godt forbilde for yngre gutter og jenter i klubben lokalt i Risør. Stipendvinneren har vært fast på kretslag og har spilt 1. divisjon for Grane i 2004-serien tross i at han er 2006 modell. Han har også spilt for IK Start som en del av satsingen fotballkretsen i Agder ar for å få fram spesielt talentfulle spillere.

Gjennom både treningsiver og fotballforståelse begynner noen i Risør å se konturene av en ny Erik Mykland. Uansett håper vi at talentstipendet blir en inspirasjon for videre satsing.

Talentstipendet for idrett går til Balder Hansen. Gratulerer!