Denne uken begynte Risør By å flytte inn i nye lokaler i Havnegata, og om et par uker er det rollebytte på ledersiden.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Det er ikke lenge igjen før Siri Linn Lunden tar over som daglig leder i Risør By. Og allerede nå er innflyttingen i Havnegata i full gang.

– Det blir spennende. Disse lokalene er lyse og fine, samtidig som vi er rett ved Hollenderhagen, som jo er veldig koselig, sier Lunden til iRisør.no.

Positive synergier

Denne mandagen er de tre som ordner i lokalene. For i tillegg til Lunden er også dagens daglige leder, Unni Olimb Norman, og styreleder Dag Hødnebø med på å se på mulighetene som nå byr seg.

– Jeg synes det er veldig positivt at man etablerer et miljø hvor man i utgangspunktet har samme målsetting. Nemlig at man ønsker å gjøre Risør attraktiv for alle, sier Hødnebø.

For ham er det også viktig at Lunden får en arbeidsplass hvor det også er andre mennesker med i fellesskapet.

– Når man jobber et sted hvor man er én ansatt, betyr et slikt fellesskap mye. I tillegg er vi nå lokalisert et sted hvor man driver videoproduksjon, nettavis, kafé og Acanthus-utsalg. Her har vi mulighet til å få en veldig god utvikling av Risør By AS, sier Dag Hødnebø.

Spent på alt

De synergiene har også Siri Linn Lunden stor tro på. Hun gleder seg til å ta fatt på jobben som daglig leder om et par uker.

– Jeg er spent på absolutt alt, og det er mye å sette seg inn i. Jeg har jo en del tanker og idéer, men er også opptatt av å høre hva slags tanker og idéer andre har, avslutter Siri Linn Lunden.