Politiet måtte natt til søndag rykke ut til Gjerstad etter at en mørkkledd mann ble observert gående langs E18.

Tekst: Tore Myrberg

Flere forbipasserende ringte politiet rundt midnatt for å melde i fra om mannen, i frykt for at vedkommende skulle bli påkjørt. Operasjonssentralen gikk deretter raskt ut og oppfordret bilister om å være ekstra oppmerksomme i området.

En lite stund senere var en patrulje framme på stedet og fikk kontakt med vedkommende. Han ble så hentet av en kamerat med klart pålegg om ikke å oppsøke E18 til fots igjen.

To mistet lappen

Av andre saker fra politiloggen for Agder tar vi med følgende:

To bilførere ble anmeldt og fratatt førerkortet etter at UP hold en fartskontroll på E18 i Grimstad natt til søndag. Begge tilfellene handlet om at bilførerne fikk prikker som gjorde at de passerte grensen for førerkortbeslag. To andre bilførere ble ilagt forenklet forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 133 km/t i 100-sonen.

Litt før klokken halv to natt til søndag rykket politiet ut til en privatadresse på Konsmo etter at en person hadde hatt uvedkommende på besøk. Mannen skal både ha blitt slått i hodet og frastjålet gjenstander. Da politiet ankom hadde gjerningspersonene forlatt stedet. Fornærmede ble tatt med av ambulanse for sjekk og politiet har sikret spor på stedet.