Risør kommune har sendt ut en pressemelding etter at en skoleelev har testet positivt for Covid19. Her kan du lese hele pressemeldingen:

Nytt smittetilfelle i Risør

En elev ved Tvedestrand videregående skole, som er bosatt i Risør, har testet positivt for Covid19. Risør kommune har lørdag kveld satt i gang smittesporing for å sikre at alle som har vært i kontakt med eleven får beskjed om å teste seg og gå i karantene.

Eleven bosatt i Risør er en av de smittede ved Tvedestrand videregående skole. Blant de smittede er både elever og lærere fra flere kommuner. Totalt 92 elever og 19 ansatte ved skolen i Tvedestrand er så langt i karantene, ifølge Tvedestrandsposten. Smitte ved skolen ble først registrert onsdag denne uka.

Eleven som er bosatt i Risør registrerer nå alle nærkontakter i de siste dagene og dette er utgangspunkt for den smittesporingen som Risør kommune gjennomfører så raskt som mulig i løpet av helgen. Det er foreløpig ikke klart hvor mange nærkontakter eleven har hatt i Risør. Eleven er i isolat hjemme i Risør.

Per Kr. Lunden, ordfører