Førstkommende lørdag åpnes det ny utstilling ved Galleri Nylund Larsen. Det er Marit Skyer som skal vise fram sine kunstverk.

Tekst: Thomas Østerholt Foto: Markus B. Hansen

Marit Skyer kommer til å være tilstede i lokalene for å prate og fortelle om kunsten sin til de som kommer. Utstillingen åpner opp klokken ti.

– Vi synes Marit Skyer har et spennende uttrykk og fargeunivers, og vi spurte henne opprinnelig om å være vår kulturnattutstiller. Men, da kulturnatta ble avlyst, ble vi enige om å framskynde åpninga for å få med påska, sier Heidi Nylund Larsen.

Noen stor åpning blir det på grunn av pandemien så klart ikke, men Heidi mener fortsatt at folk burde ta turen innom.

– Vi kan ikke ha normal åpningsseremoni med taler og stettglass. Til det er galleriet for lite. Vi må selvfølgelig passe på antall som er oppe i galleriet om gangen, så vi oppfordrer folk til å benytte hele åpningstida. Og vi har åpent til klokken fire på åpningsdagen.

Den siste utstillingen Galleri Nylund Larsen holdt var vinterutstillingen. Den har vært oppe lenger en hva som var planlagt.

– Vinterutstillingen, som har hengt helt siden til nå, åpnet opp i november. Så nå skal det bli deilig å få en helt ny utstilling, avslutter Heidi Nylund Larsen.