Frida Fred Dørsdal har sendt oss dette leserinnlegget som er en hyllest og takk til Lekeslottet barnehage:

Lekeslottet

Det var svært trist å få beskjeden om at Lekeslottet barnehage avvikler til høsten. Jeg har vært så heldig å levere mine barn i deres trygge hender i 10 år. Aldri med dårlig samvittighet, aldri nervøs for at de ikke er i de beste hender. Fra første stund og til i dag har jeg sett trygge og nysgjerrige voksne med varme smil og åpne favner.
Det har vært lett å se at dere har likt jobben deres og at det igjennom en årrekke har vært et godt sted å jobbe med et godt arbeidsfellesskap og en god engasjert leder. Det har vært min beste indikator på at dette er trygt sted å overlate mine barn.

De siste årene har det blitt færre og færre barn og dermed færre ansatte, likevel har dere klart å opprettholde deres gode humør og glede over de små tingene og beskrevet for oss de små tegnene på at barna våre har vært i utvikling og lært noe nytt i løpet av dagen.

Mine barn har kommer hjem skitne og glade. De har plantet frø og de har bakt boller. De har spist fiskemåltider fra bålet i gapahuken og de har lært nye eventyr. De har vært på stranda og vasset og de har gått Randvikhalvøya rundt før de er 3 år. Lekeslottets plassering har vært i verdensklassen, midt mellom to strender og med skogen rundt. Det er trist at en barnehage med en så utrolig flott plassering nå etter 40 års drift skal legges ned.

Jeg har takket dere før og jeg har lyst til å gjøre det igjen. Dere har vært med på å gjøre mine barn sosiale, lekne og sterke. De har lært seg samspill og dyrket gleden ved nye oppdagelser. Dere har lært dem å bli trygge på seg selv og trygge på andre. Det er en god start på livet og trygg grunnmur å bygge videre på.

Jeg vil takke hver og en av dere som har jobbet på Lekeslottet bhg, helt fra det første året jeg leverte mitt første barn for 10 år siden. Dere er en nydelig bukett av mennesker og jeg ønsker dere all mulig lykke i tiden som kommer. Dere kommer alltid til å være en av grunnsteinen i mine barn og takk til Anette som kjempet hardt med å få driften til å gå rundt og for at du satset på Lekeslottet barnehage, et sted som har fostret drømmere.