Mats Engkvist & Anette Aasgaard Arkivfoto

Risør Rockeklubb er stedet når Mats Engkvist og Anette Aasgaard bruker 1. mai til å lansere sin første EP.

Tekst: Tore Myrberg

Det hele skjer hos Risør Rockeklubb på Buene denne lørdagen. Mats Engkvist er glad for å kunne spille for et publikum igjen.

– Det blir godt å komme tilbake på scena igjen, Vi trenger det, publikum trenger det, og vi trenger publikum. Nytt er også at vi spiller siste sett med band, sier Engkvist til iRisør.no.

Fortsatt ledige plasser

For den som lengter etter en live musikkopplevelse, kan Engkvist opplyse om at det fortsatt er noen ledige plass.

– Vi kan ha et publikum på 50 med tilviste plasser og en meters avstand, så alt er etter nasjonale regler. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen, og interesserte oppfordres til å forhåndsbestille billett ved å vippse til 686242.

Trykk her for å finne arrangementet på Facebook

For de som kommer, lover den svenskrisørske musikeren en fin opplevelse med sanger fra den nye EP-en. Her dras lytteren med på en reise i Engkvist melankolske landskap i en symbiose med Aasgaards melodiøse uttrykk

Slår et slag for rockeklubben

Mats Engkvist benytter også anledningen til å slå et slag for Risør Rockeklubb.

– Tidligere har jeg vært i media og sagt at Risør mangler en scene. Det er en glede å se at Risør Rockeklubb har fått ballen til å rulle! Dette er noe flere band drar nytte av for å ha øvinger og et miljø å samles i. Dessuten er scenen åpen for alle lokale til å fremføre konserter.

Samtidig understrekes det at dette er midlertidig, siden Buene som kjent skal gjøres om til leiligheter. Raymond Sollie i Risør Rockeklubb, har derfor gått ut og bedt folk med kjennskap til potensielle nye lokaler om å ta kontakt, slik at tilbudet kan fortsette.

– Musikerne i byen trenger et slikt tilbud og Risør trenger også musikk som en del av sitt kulturtilbud, sier Sollie.