Nå blir porselen fra Acanthus enda lettere tilgjengelig for kundene. For i dag åpnet Lisand en butikk i Tvedestrand hvor Acanthus-varer har en egen avdeling.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Tor Kristian Johansen

Vi gjør oppmerksom på at artikkelforfatter er ansatt hos Lisand AS.

Med kaffe og kake feiret Lisand åpningen av den nye butikken, som skal sørge for at flere får mulighet til å kjøpe produktene fra bedriften. Både Acanthus-varer og andre Lisand-produkter.

– Dette gir de som jobber hos oss flere muligheter til å få prøvd seg ut i arbeidslivet, samtidig som vi jo også regner med at vi må produsere mer varer når vi nå både har utsalg i Risør og i Tvedestrand, sier daglig leder Tor Kristian Johansen i Lisand AS.

Han kan fortelle om ansatte som har gledet seg til dagens butikkåpning.

– Nå både håper og tror vi at både lokalbefolkningen og turistene skal benytte seg av tilbudet. Med plasseringen vår i Hovedgata regner vi med mye besøk i sommer.

FAKTA

IA – bedriften Lisand AS er en Equass kvalitetsgodkjent og sertifisert tiltaksarrangør for bl.a. de arbeidsrettede tiltakene Varig Tilrettelagte Arbeidsplasser (VTA) og Arbeidsforberedende Trening (AFT).

Det viktigste målet er å gi personer med en kortvarig eller langvarig begrensning i sine jobbvalg muligheter til å delta i yrkeslivet. Vi skal utvikle mennesker gjennom bl.a. tilrettelegging og veiledning i arbeidsoppgaver som skal gi mestring og vekst med mål om jobb.
Lisand dekker kommunene Risør, Tvedestrand, Vegårshei og Gjerstad, og har i dag kontorer, butikkutsalg og produksjonslokaler i både Tvedestrand og Risør.