Her er den siste rapporten for sesongen fra Seniorturene. Som vanlig er den ført i pennen av Thomas Juell:

Seniorgruppen avsluttet den siste turen før sommeren med flagget til topps. Denne gangen ble det Jegertunet i Øisang som fikk gleden av å treffe oss og 25 glade seniorer var med på turen.

Siden dette var den siste turen så savnet vi personligheter som Harald og Grethe, men de var dessverre opptatt på andre hold.

Vi kunne selvfølgelig ha tatt fergen «Øisang» over hvilket er en flott tur i seg selv, men det ble bil langs SSS-veien denne gangen.

Formålet var å ta en titt på de mange forandringer som har skjedd siden Jegertunet med skytesenter ble åpnet med brask og bram den 19.juni 1989 av den første, og hittil eneste kvinnelige ordfører i Risør, Laila Skarheim. Som seg hør og bør, var hun selvfølgelig også til stede på denne turen, men nå som en verdifull seniorvandrer.

Selve turen ble ikke så lang som vanlig, men det var nok noen som klødde seg litt i hodet da vi så kubehyttene på «stylter». På engelsk blir det sagt at «beauty is in the eye of the beholder», så også blant oss var det nok litt delte meninger om disse hyttene. Men artig å se de, det var det.

De ligger jo i et vakkert område med utsikt, nær sagt selvfølgelig, til Kranfjorden og Risør på den ene siden og Hødnebøfjorden og Helleren på den andre. Ved Helleren var også arkitekturen på hyttene litt mer variert.

Selve turen ble avsluttet, først med en samling utenfor hvor John Thomas fikk en stor takk samt en flaske vin for alt det flotte arbeid han har nedlagt for oss alle, også i år, og deretter ble det bespisning inne.

Ingunn Engebretsen, vertinnen på Jegertunet, hadde gjort alt klart for oss med et deilig koldtbord med mye godt og så mye kaffe vi kunne drikke. Dette ble en skikkelig sosial sammenkomst. Stemningen steg og alle var enige om at vi hadde hatt en flott vår, og ser allerede frem til nye turer til høsten.

God sommer alle sammen!