Arrangementer er tilbake for fullt og allerede i kveld braker det løst med kveldsåpent. Her får du en liten oversikt over noe av det som skjer denne uken.

Tekst: Knut Erik Liane

Kveldsåpent

Tirsdag, altså i dag, er det kveldsåpent i Risør. Flere av butikkene har åpent til klokken 22:00 og kjører gjerne noen ekstra tilbud og kampanjer i den anledningen.

Villvin

Torsdag starter Villvinmarkedet og deler av sentrum blir stengt for trafikk i perioden torsdag-lørdag. Gatene åpner igjen  lørdag klokken 18:00. Selve markedet åpner klokken 10:00 alle dagene og stenger klokken 18:00 på torsdag og fredag, på lørdag avsluttes markedet klokken 16:00.

Historielosen

Torsdag byr også på en ny vandring med Historielosen. Denne gangen går turen til Urheia med oppstart på Risørflekken klokken 13:00. Dette er en flott tur i historiske naturomgivelser hvor man vil sitte igjen med mye kunnskap om Urheia og betydningen av den opp igjennom åra.

Fiskesommer

Lørdag klokken 12 -14:00 inviterer Tryta barn og unge til sitt Fiskesommerarrangement. Her blir det premieutdeling til alle og det hele er ett gratis arrangement ute på Dampskipsbrygga ved Risør akvarium. Alle deltagerne må ta med egen redningsvest.