Politiet måtte rykke ut til en hytte i Gjerstad natt til i dag. Der møtte de på en lite samarbeidsvillig kvinne.

Tekst: Tore Myrberg

Hendelsen står loggført til klokken 03:19 i natt. Kvinnen ble tatt med til arresten og blir anmeldt for kroppskrenkelse.

I tillegg blir hun også anmeldt for forulemping av politiet.

Av andre saker fra Politiet i Agder tar vi med:

03:35 ble det iverksatt en leteaksjon etter en 17 år gammel gutt i Marnardal. Politiet var på stedet med flere patruljer, samt at det ble satt inn frivillige letemannskaper. Litt før klokken 07 i morgentimene i dag ble gutten funnet av en politipatrulje. Han var da noe kald, men ellers uskadd.

I Lyngdal kom det inn melding mandag kveld om en voldshendelse ved rutebilstasjonen. En person hadde kastet en stein og truffet en annen person, som fikk smerter i benet. Politiet melder videre at det kun var snakk om mindre skader, og at fornærmede ikke ønsket å anmelde forholdet. Gjerningspersonen ble likevel tatt med for undersøkelser av helsepersonell i forhold til sykdom/psykiatri.

Og til sist tar vi med at det kom inn en melding om en trafikkulykke på E18 ved Fjøresvingen i Grimstad tidlig mandag kveld. En bil hadde kjørt i autovernet. Det viste seg at bilen hadde mistet et hjul under kjøring, og dermed havnet i autovernet. De involverte fremsto som lettere skadet etter hendelesen.