Heim TV gir mange gode tips på hjem, interiør, m.m. Illustrasjon: Depositphotos.com

I dag startet Estate Media-gründeren og risørbosatte Trond Valle nok et kapittel, da han lanserte sin egen TV-kanal, «Heim».

Tekst: Rune Hagestrand/igjerstad.no

Estate Media-gründer, Trond Valle
går nye veier med «Heim TV»

 

TV-floraen fikk en ny blomst i dag, med Valles lansering av Heim TV, som skal konsentrere seg om interessefeltene hjem, eiendom, interiør og marked. Kanalen blir tilgjengelig for publikum gjennom Altibox (kanal 19-40), Telenor (kanal 22), RiksTV (kanal 35) og Allente (kanal 14), i deres eksisterende kanalpakker og via distributørenes strømmetjenester.

– Estate Media ble startet for over 20 år siden og har sitt nedslagsfelt i den profesjonelle delen av eiendomsbransjen. Heim TV skal henvende seg til et bredere publikum av forbrukere. Fellesnevneren for begge selskapene er media og eiendom, og derfor er det åpenbare samarbeidsmuligheter for de to i tiden fremover, sier Trond Valle til nettstedet estatenyheter.no onsdag.

Heim TV skal bli TV-kanalen som samler alt innhold om hjem, eiendom, interiør og marked i en kombinasjon av inspirasjon, underholdning og nytte.

– Vi skal vise boliger, fritidshus og prosjekter som inspirerer, og gi nyttige tips og råd når du skal kjøpe, utvikle eller selge eiendom i alle formater. På Heim TV skal vi også gi deg informasjon om bolig- og leiemarkedet rundt i hele landet, og hva dette har å si for deg. Nå skal vi bygge kanalen opp med en god miks av innkjøpt og egenprodusert materiale.

– Vi går litt forsiktig fram fra starten av, men har planene klare for å utvide sendeflaten med mer egenprodusert og dagsaktuelle reportasjer for våre seere, sier Valle, som hele livet har vært langt over snittet interessert i film og TV.

– Ja, dette er noe jeg har drømt om lenge, og nå var tiden riktig for å satse på dette spennende prosjektet.

Eier 76% av kanalen

Trond Valles eget firma Valle Media AS eier 76% av den nye TV-kanalen. Øvrige eiere er Loraks Media (19%) og Brostad AS (5%)

Hvor kommer navnet «Heim» fra? Er det din bakgrunn fra Gjerstad som ligger bak?

– Både ja og nei. Det var ikke den første tanken, men Blake, reklamebyrået vi driver, kom opp med navnet. Heim står for Hjem, Eiendom, Interiør og Marked, som er de fire stolpene vi skal lage innhold på. Vi hadde flere gode navneforslag på bordet, men for meg var det ekstra god klang i navnet Heim, for en gjersdøling som meg. Det er jo ingenting som er så godt som å komme heim, avslutter Valle.

Les flere saker fra iGjerstad.no ved å trykke på denne lenken

(iRisør.no og iGjerstad.no samarbeider om å lage artikler fra de to kommunene)