Om to og en halv uke går årets TV-aksjon av stabelen. Alma Nymoen (15) fra Risør er an av mange som er engasjerte i årets tema.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Markus B. Hansen  Videoregi: Knut Erik Liane

I denne ukens Kveldsprat fra Havnegata er Alma Nymoen og Viktor Hauge gjester. Alma er med i Ungdommens rettighetsorgan (URO) hos PLAN International Norge, og påpeker i intervjuet både viktigheten av å få slutt på at barn bli giftet bort og at vi i Norge er med på å bidra til at det skje.

Viktor Hauge er varaordfører i Risør, og snakker om den mer praktiske delen rundt årets innsamlingsaksjon. Da særlig at man har behov for flere bøssebærere, men også han om viktigheten av årets tema: «Barn, ikke brud».

Her er en lenke til hvor man kan melde seg som bøssebærer: TV-aksjonen NRK 2021 (blimed.no)