Robin Junge i Marine Pro AS håper Risørs båteiere blir med når deres skrogmatter skal gjøre det enklere å holde båt framover.

Tekst og foto: Tore Myrberg

For de som har lurt på hva det er som ligger og flyter på en av båtplassene utenfor Tollboden, er svaret at det er nettopp en skrogmatte. Ved å bruke denne gjennom båtsesongen skal man kunne slippe å bruke bunnstoff på båten, sier Robin Junge i Marine Pro AS.

Vi har tatt en prat med Junge, samt med fagleder for bærekraftig utvikling og næring i Risør kommune, Bård Birkedal. Se hele videintervjuet i vinduet over.

Skrogmatten er et kommersielt produkt hvor man kjøper en totaltjeneste rundt det som har med matten å gjøre. Marine Pro har laget et skjema for de som er interesserte som du finner på lenken under (ekstern lenke).

https://marinepro.no/meld-interesse-for-marine-pros-skrogmatte/?fbclid=IwAR29mP427lWw–uoqTHnppd7oE1KF7DLaTfeYMbH10QbfoPauBczyZ3EY4U