Denne lørdsagen er det den store kinodagen, og det feires med et omfattende filmprogram fra 11 om formiddagen. Vi har mottatt denne pressemeldingen fra kinosjefen:

Risør kino lokker med førpremiere på «Tre nøtter til Askepott» på Den store kinodagen.

Kulturhuskoordinator Ågot Bugge gleder seg alltid til Den Store Kinodagen, som innebærer kino fra morgen til kveld til halv billettpris.

«Det som er spesielt stas i år er at vi kan tilby førpremiere på to store filmer: «Tre nøtter til Askepott» OG «Venom- Let the Carnage begin». «Tre nøtter til Askepott» er en storslagen nyinnspilling av julens årlige nasjonaltradisjon. Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Astrid Smeplass spillefilmdebuterer i hovedrollen som Askepott, med seg har hun et stjernespekket og fargerikt skuespillerlag. Det blir et heseblesende ritt, briljant bueskyting og selvfølgelig – slottsball med vanvittige kjoler og en solid porsjon magi.» Vi skal by på den norske nyversjonen av juleklassikeren ei uke for tidlig. Og det til halv pris.

Som om ikke det var nok så er «VENOM» tilbake og du kan se den nye filmen før alle andre! På Den Store Kinodagen viser vi førpremiere av den nye oppfølgeren til den populære actionfilmen Venom; Venom – Let There Be Carnage. Filmen handler journalisten Eddie Brock og hans utenomjordiske symbiot fra Marvel-universet.
I denne filmen må Eddie og Venom finne en måte å samarbeidet på for å stoppe symbioten Carnage. Dette er en film som alle som digger superhelter og Marvel-universet bør få med seg!

På Den store kinodagen er alle kinobilletter til halv pris på filmene: Verdens verste menneske(12år), Venom: Let There Be Carnage(12år), The Suicide Squad (15år), Nordsjøen (12år), Den magiske portalen (Alle), Petter Kanin hopper hjemmefra (Alle), Jorden rundt på 80 dager(6år), SNØDRONNINGEN (6år), Familien Addams 2 (6år), Tre Nøtter til Askepott (6år).

Den store kinodagen er et samarbeid mellom Film & Kino, norske kinoer og filmdistributørene og ble arrangert for første gang i Haugesund i 1985. Fra 1987 ble Den store kinodagen landsdekkende. Vi pleier å ha godt mellom 200 – 400 besøkende på kino – og billettene flyr unna på forestillingene. Vi la billettene ut på mandag og godt over halvparten av billettene er solgt. Det er morsomt når Risørhuset fylles med folk og liv!
Du finner full filmoversikt, konkurranser og nyheter til den store dagen på Risørhusets hjemmeside. Velkommen til masse film og gøy på Risør kino!

DEN STORE KINODAGEN PROGRAM 6. NOVEMBER
Velkommen til årets store kinofest lørdag 6. november! Halv pris på billetter, utvidet program og massevis av kinomoro.

Kl.11:00 Den magiske portalen (Alle) Dikken Alle 50/45
Kl.11:30 Petter Kanin hopper hjemmefra (Alle) Inger Johanne 50/45
Kl.12:45 Jorden rundt på 80 dager(6år) Dikken 50/45
Kl. 14:45 SNØDRONNINGEN (6år) Dikken 50/45
Kl. 16:30 Familien Addams 2 (6år) Dikken 50/45
Kl. 17:30 Tre Nøtter til Askepott (6år) Inger Johanne 50/45
Kl. 18:30 Verdens verste menneske(12år) Dikken 50/45
Kl 19:30 Venom: Let There Be Carnage(12år) Inger Johanne 50/45
Kl. 21:00 The Suicide Squad (15år) Dikken SFN 50/45
Kl. 21:35 Nordsjøen (12år) Inger Johanne 50/45