Risørhallen_foto_Astrid_Haukenes_Bråten

Klatring og basketball står på agendaen under et gratis arrangementet i Risørhallen søndag.

Pressemelding: Havrefjell Turlag

Det er trioen Barnas Turlag Havrefjell, Risør Klatreklubb og Risør Basketballklubb som står bak det hele.

Åpen klatre- og basketballdag i Risørhallen til søndag

Søndag 21. november blir det gratis inngang og aktiviteter for små og store i Risørhallen. Her kan du prøve deg både i klatring og basketballspill.

Er du nysgjerrig på disse aktivitetene og ønsker en introduksjon, bør du benytte sjansen til å møte instruktører fra Barnas Turlag Havrefjell, Risør klatreklubb og Risør Basketballklubb.

De inviterer alle til åpent hus mellom kl. 12 og 15. Kiosken er åpen. Alle som deltar blir med på trekning av premier.

– Dette er et lavterskel tilbud og en introduksjon for alle nysgjerrige. Det er valgfritt om man vil konsentrere seg om klatring eller basket – eller prøve seg på begge deler, sier Astrid Haukenes i Havrefjell Turlag.

Her kan man møte uten noen forkunnskaper, og arrangørene håper at mange bruker muligheten til å komme seg ut til Risørhallen for en hyggelig og aktiv søndag.

– Barn og ungdom er spesielt velkommen, men dagen er åpen for alle. Foresatte som følger og andre voksne er også velkommen til å delta.

Haukenes forteller at Havrefjell Turlag og Barnas Turlag Havrefjell (for Risør, Gjerstad og Nissedal kommuner) stadig samarbeider med andre foreninger. Utgangspunktet for denne dagen var et pågående samarbeid med klatreklubben.

– Vi har hatt to slike åpne dager i Risørhallen tidligere sammen med dem, og vi har planer om et utendørsarrangement etter hvert. Basketklubben fikk også plass i hallen, og det er vinn, vinn for oss og publikum mht. tilbud denne dagen. Basketklubben er ganske ny, så de står for kiosksalg for å få inntekter til klubben sin.