Kurt Inge Dale og Sven Johnsen er som vanlig to viktige folk under årets arrangement,

Med snaue fire uker til årets Julejam på Peterhead, er også innsamlingsaksjonen i gang for fullt.

Tekst: Tore Myrberg. (Vi gjør oppmerksom på at iRisør.no er medarrangør av Julejam)

Programmet for selve konserten 18. desember er allerede lagt ut, og det ligger an til en hyggelig kveld for de som tar turen.

For denne kvelden er det inngangspenger på Peterhead som i sin helhet går til Julejam. Men, allerede nå kan folk bidra med til innsamlingen. Julejam følger nemlig også opp tradisjonen med både «100 for 100», auksjon og bedriftsgaver.

Fakta Julejam
  • Julejam er et samarbeid mellom Kurt Inge Dale, Sven Johnsen, Peterhead Bar og iRisør.no.
  • Julejam samler inn penger som brukes til gaver til barn i Risør, Tvedestrand, Gjerstad og Vegårshei gjennom Frelsesarmeen i Risør, slik at alle barn skal oppleve å få en fin julegave.
  • Målet for Julejam har de siste årene vært å samle inn 50 000 kroner, noe det også er i 2021.

«100 for 100»

De første bidragene fra privatpersoner har allerede kommet inn i aksjonen «100 for 100». Målet her er å få på plass 10 000 kroner gjennom at 100 personer bidrar med hver sin 100-lapp (eller mer om man ønsker det).

Du finner mer informasjon om hvordan du gjør dette på Julejam sin Facebookside: https://www.facebook.com/groups/294790117207182

Trenger auksjonsobjekter

Når det gjelder auksjonen, så er den i behov av objekter til å auksjonere bort. Så langt har man på plass en flott kniv som er laget og gitt av Bjørn Svensson.

Håpet er at både bedrifter og privatpersoner kan bidra med objekter som kan tilføre innsamlingen inntekter. Helst bør verdien på objektene ligge på rundt 1000 kroner eller mer.

Ved tidligere tilfeller er det auksjonert bort alt fra bilder, dukker og lignende til snøbrøyting og tømrertjenester. Så det blir spennende å se hva som kommer inn i år.

Auksjonen begynner på Julejam sine Facebooksider, og blir avsluttet «live» på Peterhead på kvelden 18. desember.

Viktige bedriftsgaver

En hyggelig nyhet for innsamlingen har allerede kommet inn, men den venter vi noen dager med å avsløre. For det blir også i år et godt grunnlag for innsamlingen gjennom gaver fra «faste» givere.

Bedriftsgavene har de seneste årene vært en viktig grunn til at man har fått på plass en god slump med midler.