I en tid med lite som skjer på kulturfronten, åpner det seg en mulighet til å gå på konsert torsdag i uken som kommer.

Vi har mottatt denne pressemeldingen om konserten:

Konsert med Karin Okkenhaug og Hermund Nygård i Risør Frikirke torsdag 13. januar kl 19.00.

For snart to år siden gjestet Karin Okkenhaug Risør Frikirke sammen med Lewi Bergrud. De frammøtte fikk en stor og nær musikalsk opplevelse.

Førstkommende torsdag kommer Karin på gjenvisitt, denne gangen sammen med Hermund Nygård. Sistnevnte spilte trommer med gruppa Four Brothers på Risør Jazzklubb i november. Denne gangen briljerer han på gitar. Kveldens duo spiller musikk fra Okkenhaugs katalog, og har også noe nyskrevet materiale. Femti personer får plass, med meters avstand og munnbind inn og ut.

Karin Okkenhaug er for tiden aktuell med singlene «Vil du bli hos meg» og «Tid» som begge er listet på NRK Radio. Hennes første album «Se det du ser» kom ut på C+C Records i 2018. Albumet mottok strålende kritikker og førte også til samarbeid med blant annet Bjørn Eidsvåg og De Lillos. Til våren kommer hun med sin andre plate «Den dagen det snur». Albumet gis ut på plateselskapet Grammofon våren 2022.

Hermund Nygård har vært en sentral skikkelse i norsk jazzmiljø siden tidlig på 2000-tallet, og har spilt med en lang rekke artister i alle sjangre. I tillegg til å være fast medlem i band som bl.a. The Real Thing, Hilde Louise Asbjørnsen & The Orchestra, Frøydis Grorud Quartet, The Milkmen, Way Out West og Anders Aarum Trio er han også bandleder for flere konstellasjoner, og aktuell med flere innspillinger og utgivelser i disse dager.

Personlig og ekte popmusikk!