Det er nok å finne på de neste to dagene i Risør. Allerede i kveld er det blant annet seiling, kino, plateslepp i Jazzklubben og musikkquiz.

Tekst: Tore Myrberg

Du kan sjekke hele vår kalender her: https://www.irisor.no/2022/01/20/hovedkalender/ 

Vi setter også pris på om du legger inn arrangement som ikke er i kalenderen fra før. Alle arrangement blir godkjent før de blir synlig på siden. Det er en egen lenke inne i hovedkalenderen du kan bruke.

Fredag

Vi prøver å holde vår kalender oppdatert med hva som skjer, og nå begynner det å skje mye. Litt ekstra morsomt er det når lokale artister gir ut plate, slik som Eirik Dørsdal gjør i dag.

Det markeres med konsert i Risør Jazzklubb klokken 21 i kveld, noe som man absolutt burde få med seg.

For de som heller vil teste sine kunnskaper innen musikk, er Peterhead stedet med Musikkquiz klokken 20. En uformell konkurranse hva alle er velkommen!

Lørdag

Lørdag er det marked på torvet, hvor man kan finne både nytt og gammelt. I tillegg feirer Embla bursdag, noe som markeres fra klokken 12.

Dersom du ønsker å lære noe nytt, er Lørdagsuniversitetet på plass i Litteraturrommet på Risørhuset klokken 13. Dagens tema er mat, og da spesielt om hvordan vi prosesserer den og hva det betyr næringsmessig.