Kultursjef Anna Stina Næss. Foto: Tore Myrberg

Kultursjef Anna Stina Næss håper å få med enda flere enn tidligere når det i dag holdes et siste jubileumsverksted i forbindelse med neste års 300-årsjubileum.

Tekst: Tore Myrberg

(Denne saken er hentet fra vår arrangementsoversikt/kalender)

Fra før er det flere som har meldt inn arrangementer som skal knyttes opp til ett år med byjubileumsfeiring, men Næss håper å få med enda flere.

– Dette er en siste oppfordring til lag og foreninger som ikke har kommet på banen enda, Alle som måtte gå med en jubileumsentusiast i seg, helt fra Gjernes og Søndeled i øst til Sild og Hope i sør, kom i dag, sier kultursjefen.

Stedet hun vil alle skal komme er Risør Rådhus, og tidspunktet er klokken 17. Næss understreker at det ikke er i dag man må komme med de store idéene, men hat det hele mer handler om inspirasjon og drodling.

– Vi gleder oss over alt som rører av jubileumsplaner. Så kom, hør, bli inspirert og del dine idéer.

Under ettermiddagens samling på rådhuset vil det også bli gitt en del praktisk informasjon til de som har planer for å bidra inn mot feiringen.

– Vi gjennomgår søknadsprosedyrene for å kulturmidler og jubileumsmidler, opplyser om høstens tidsfrister for å melde inn store arrangementer for jubileumsåret og orienterer om 400 000 i jubileumstilskudd som du kan søke på allerede til høsten, avslutter kultursjefen.