Det er ikke Risørs største konsertlokale, men kanskje det mest spesielle. Fredag 17. juni holder Marita intimkonsert «Hos Ragnhild».

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Privat

Marita Herigstad Halvorsen skal synge, og har fått med seg Bernt Erik Tylden på klaver.

– De skal fremføre klassiske perler og litt jazz, forteller Ragnhild Sigurdsøn, som driver «Hos Ragnhild».

En spesiell arena

Det å høre klassiske perler er jo som regel en opplevelse i seg selv. Men, «Hos Ragnhild» er en lokalitet som vil være med å heve det hele.

For i Kragsgate 33 finner du rom som er restaurert tilbake til slik de var da huset ble bygget en gang tilbake på 1890-tallet. Her kan man bestille slik som «Afternoon tea» og andre spennende ting. Denne gangen blir det med musikk som komplimenterende opplevelse.

– Billettene må du kjøpe direkte fra Marita, og du må sjekke at det er ledig plass før du vippser penger. I tillegg til musikk blir det også en enkel servering, sier Sigurdsøn.

– Dramatisk sopran

For de som ikke kjenner til Marita Herigstad Halvorsen, deler Sigurdsøn gjerne litt informasjon .

– Marita er lyrisk, dramatisk sopran og hun har vært aktiv sanger fra svært ung alder. Hun har gjennomført musikklinje ved videregående, og musikkstudier ved universitetet i Agder. Samtidig får hun undervisning i den svært gamle og unike bel canto sangteknikken,gjennom en italiensk sangpedag med sin lærerkilde fra den kjente operasangeren Maria Callas.  Marita har en lys og følelsefyllt stemme som lett berører, og setter stemning fra første tone.

Dette arrangementet ligger også inn i vår kalender på følgende lenke: https://www.irisor.no/stec_event/intimkonsert-med-marita-herigstad-halvorsen-og-bernt-erik-tylden/

Dersom du vil ha med noe i vår kalender, så kan du følge lenken og legge inn arrangementet direkte selv. Når noen hos oss har gått igjennom oppføringen og funnet den i orden, vil den bli synlig i kalenderen.