Båtbyggere

Moen Trebåtbyggeri AS

Moen Trebåtbyggeri AS

+47 954 62 149

Moensveien 38, 4950

Moen Trebåtbyggeri holder til i de tradisjonsrike båthusene på Moen utenfor Risør. Her disponerer vi to båthus på tilsammen over 2.000kvm og vi kan ta i hus båter på inntil 90 fot eller 100 tonn. Moen Trebåtbyggeri driver hovedsakelig fartøyvern og har restaurert en rekke båter fra Riksantikvarens verneliste. Av de største oppdragene er kutteren Boy Leslie, sandjakten Christiane og rutefartøyet Søgne. PÅ Moen har vi smie og kan tilby smedtjenester i rustfritt stål og aluminium. Båthuset etter Em. Moen & Søn benyttes til opplag av mindre trebåter.

Båtbyggeriene på Moen er et unikt kulturminne av stor nasjonal verdi og vi jobber for å gjøre båthusene tilgjengelige gjennom ulike formidlingsprosjekter. Vi har fire store arrangementer i året, Kystens Dag, Samling under Trebåtfestivalen, Kulturminnedagen og Julemarkedet. Vi tar også i mot skoleklasser, lag og foreninger for omvisning i båthusene.

Risør Trebåtbyggeri AS

Risør Trebåtbyggeri AS

+47 37 15 02 66

Buvikveien 23, 4950

Risør Trebåtbyggeri holder til i moderne lokaler i Buvika. Her kan vi ta inn båter på inntil 50 fot i oppvarmet og klimastyrt produksjonshall.

Vi har en stor og moderne maskinpark med blant annet CNC-fres som gjør at vi kan tilby et bredt spekter innen treproduksjon som spenner fra kunstneriske utsmykninger til brygger og utemøbler – og selvsagt det meste innen trebåtbygging og reperasjoner.